Duke treguar 17 rezultate

Best
Seller

Skintegra
Amphibian
Lares Xhel
200ml

18.80 
Best
Seller

Skintegra
Atomic
Lares Vajor
200ml

23 

TRANSPARENT Lab
Blemish Control BHA Cleanser PH 3.5
Lares me 2% BHA dhe 5% Glicerine per lekura adulte me tendence akneike
150ml

14 
Best
Seller

Skintegra
Clarion Lares
Lares me 2%BHA
200ml

22 

Altruist
Cleansing Foam
Lares me 2% Ac. Salicilik (BHA) ne trajte shkume
150ml

Elyn’s Lab
GAME CHANGER
Lares me bazë vajore per pastrimin e makeup, SPF dhe yndyres se grumbulluar ne pore
100ml

10 
Best
Seller
Out of stock

Geek & Gorgeous
Jelly Joker Lares i Bute
Lares i bute xhel qe pastron thellesisht lekuren
150ml

12 

Skintegra
Melt Milk
Lares i lehte ne trajte xheli
200ml

18 
Best
Seller

Geek & Gorgeous
Mighty Melt Lares Balm
Balm pastrues i bute per te hequr papastertite rezistente ndaj ujit (waterproof)
100ml

16 

Geek & Gorgeous
Mini Jelly Joker
Lares i bute xhel qe pastron thellesisht lekuren
50ml

Elyn’s Lab
MUST HAVE
Lares i bute ne trajte xheli i cili pastron thellesisht lekuren tuaj pa e thare apo irrituar ate
100ml

Best
Seller

TRANSPARENT Lab
Oil Based Cleanser
Lares me baze vajore
200ml

20 

TRANSPARENT Lab
PHA SOFT PEELING CLEANSER
Lares Peeling
150ml

13 
Out of stock

TRANSPARENT Lab
Rose Calming Cleanser PH 5.5
Lares i bute me uje rose
150ml

14 
Best
Seller

SkinLick
Skinlick KINDWASH
Lares i bute per fytyren
200ml

13 
Out of stock

Acnemy®
ZITCALM® Cleanser
Larës qetësues kundër skuqjeve
150ml

10 
Best
Seller
Out of stock

Acnemy®
ZITCLEAN®
Larës xhel për fytyrën me 1% Ac. Salicilik, 0.1% Quora Noni dhe 3% Azeloglicine
150ml

11 

Provo Body+Me me 20% Zbritje