Showing the single result

200N Light Beige
201W Beige
202W Natural
+2

Paese Makeup
PAESE MINERALS Illuminating mineral foundation
Fondatinë në trajtë pluhuri me mbulim të plotë për lëkurat normale dhe të thata (edhe ato te ndjeshmet)
7g

17 
Bashkohu listës së pritjes Do ju njoftojmë kur produkti të jetë përsëri në gjendje. Ju lutemi lini adresën e emailit.