Duke treguar 13 rezultate

Best
Seller

Altruist
Anti Redness & Pigmentation
SPF50 me teksture te lehte edhe me ngjyre
30ml

15 

Altruist
Body Lotion
Krem hidratues per trupin me 6% urea
200ml

Altruist
Cleansing Foam
Lares me 2% Ac. Salicilik (BHA) ne trajte shkume
150ml

Altruist
Dry Skin Repair Cream
Hidratues me 10% Urea, per lekurat me te thata
200ml

Out of stock

Altruist
Face Fluid SPF30
SPF30 ne trajte Fluide dhe shume e lehte ne lekure
50ml

12 
Best
Seller

Altruist
Face Fluid SPF50
SPF50 ne trajte Fluide me mbrojtje te larte dhe Vitamin E
50ml

14 

Altruist
Family Sunspray
SPF50 per gjithe familjen
250ML

17 
Out of stock

Altruist
Hand Repair Cream
Krem hidratues per duart me 10% urea
75ml

Best
Seller

Altruist
Invisible Sunspray SPF50
SPF50 ne forme Spray e pershtatshme per riaplikim siper Make-Up
200ML

9.50 

Altruist
Moisturising fluid
Hidratues fytyre i lehte 0.5% Ac. Hialuronik per lekura te yndyrshme
50ml

9.50 

Altruist
Primer SPF50
Baze make-up me SPF50, me mbrojtje të gjerë ndaj rrezeve UVA dhe UVB
30ml

14 

Altruist
Sunscreen SPF30
SPF30 ne trajte kremi
200ml

10 
Best
Seller

Altruist
Sunscreen SPF50
SPF50 ne trajte kremi
100ml

Bashkohu listës së pritjes Do ju njoftojmë kur produkti të jetë përsëri në gjendje. Ju lutemi lini adresën e emailit.