Duke treguar 17 rezultate

29%

Acnemy®
ANTIBACTERIAL PILLOWCASE
Jastëk ekstra i butë 100% Meryl® Skinlife
3 Sizes

25 30 
Best
Seller

Acnemy®
DRYZIT®
Locion per pertharjen e akneve aktive (me qelb)
30ml

17 
Best
Seller

Acnemy®
POSTZIT®
Serum kunder shenjave dhe akneve
30ml

17 
Best
Seller
Out of stock

Acnemy®
ZITBACK®
Spray trupi për lëkurat me tendencë akneike
80ml

15 
Out of stock

Acnemy®
ZITBODY®
Xhel larës i dedikuar për aknet & pikat e zeza në trup
200ml

16 
Out of stock

Acnemy®
ZITCALM® Cleanser
Larës qetësues kundër skuqjeve
150ml

10 

Acnemy®
ZITCALM® Cream
Hidratues qetësues kundër skuqjeve
50ml

15 

Acnemy®
ZITCALM® Serum
Serum qetësues kundër skuqjeve
30ml

15 
Best
Seller
Out of stock

Acnemy®
ZITCLEAN®
Larës xhel për fytyrën me 1% Ac. Salicilik, 0.1% Quora Noni dhe 3% Azeloglicine
150ml

11 
Best
Seller
Out of stock

Acnemy®
ZITCONTROL SPF50®
2në1 SPF50 + Trajtim Aknesh
40ml

19 

Acnemy®
ZITCONTROL®
Hidratues dhe Trajtues per fytyra te prirura ndaj akneve
40ml

18 
Out of stock

Acnemy®
ZITLESS®
Patches me mikroshigjeta (microdarts) për aknet nën lëkurë
5 Copë

11 

Acnemy®
ZITMINIS®
Mini seti esencial për një rutinë kundër akneve
Mini Size

27 

Acnemy®
ZITPEEL®
Eksfoljues Peeling AHA+BHA+PHA për lëkurë të prirur ndaj akneve
40ml

17 

Acnemy®
ZITPROOF® MULTIZITS
Patches XL me hidrokoloid per faqet, mjekren dhe ballin
10 Copë

16 
Out of stock

Acnemy®
ZITPROOF® NOSE
Patches hidrokoloidale per hunden
10 Copë

19 

Acnemy®
ZITPROOF® SPOT
Patches individual me hidrokoloid
36 Copë

12 

Kujdesu per trupin me 25% Zbritje