Duke treguar 23 rezultate

Best
Seller

Geek & Gorgeous
A-Game 10 Retinal
Retinal 0.1%, Antirrudhe e avancuar per lekura te mesuara me perqendrime te larta retinoidesh
30ml

22 
Best
Seller

Geek & Gorgeous
A-Game 5 Retinal
Retinal 0.05%, Retinoid antirrudhe per lekura fillestare ose mesatare
30ml

17 
Best
Seller

Geek & Gorgeous
aPAD Ac. Azelaik
Acid Azelaic 20%, Serum qetesues dhe trajtues i lekurave te ndjeshme dhe qe skuqen lehte
30ml

12.50 
Best
Seller

Geek & Gorgeous
B-Bomb Niacinamide
Niacinamide 10% + Zinc, Serum per shtrengimin e poreve dhe balancimin e yndyres
30ml

12 
Best
Seller
Out of stock

Geek & Gorgeous
C-Glow Vitamin C
Vitaminë C 15% Forme e Paster per Antioksidim, Antirrudhe dhe Anti Njolla
30ml

15 

Geek & Gorgeous
C-Glow Shishe Bosh
Shishe BOSH per te marre vitaminen C me vete
10ml

Geek & Gorgeous
Calm Down 100
Eksfoljues kimik (4% PHA+BHA) per lekura te ndjeshme
100ml

29 

Geek & Gorgeous
Calm Down 30
Eksfoljues kimik (4% PHA+BHA) per lekura te ndjeshme
30ml

13 

Geek & Gorgeous
Cheer Up 100
Eksfoljues kimik (6% AHA+BHA) kunder Pikave te zeza, Njollave kafe dhe atyre te Akneve
100ml

29 
Best
Seller

Geek & Gorgeous
Cheer Up 30
Eksfoljues kimik (6% AHA+BHA) kunder Pikave te zeza, Njollave kafe dhe atyre te Akneve
30ml

13 
Best
Seller

Geek & Gorgeous
HA 5 Light Ac. Hialuronik
Serum hidratues me 5 forma te Ac. Hialuronik
30ml

12 

Geek & Gorgeous
HA 5 Rich Ac. Hialuronik
Serum hidratues me 5 forma te Ac. Hialuronik
30ml

12 
Best
Seller

Geek & Gorgeous
Happier Barrier Hidratues
Kreme hidratues dhe ushqyes me 0.1% Ceramide per lekura qe anojne nga e thata
50ml

14 
Best
Seller
Out of stock

Geek & Gorgeous
Hydration Station Hidratues
Kreme hidratues dhe ushqyes me 6% Glicerine + Ectoine per lekura qe anojne nga e yndyrshmja
50ml

13 
Best
Seller
Out of stock

Geek & Gorgeous
Jelly Joker Lares i Bute
Lares i bute xhel qe pastron thellesisht lekuren
150ml

12 
Out of stock

Geek & Gorgeous
Liquid Hydration Toner
Toner hidratues dhe qetesues me 5% Pantenol
110ml

10 
Best
Seller
Out of stock

Geek & Gorgeous
Mighty Melt Lares Balm
Balm pastrues i bute per te hequr papastertite rezistente ndaj ujit (waterproof)
100ml

16 

Geek & Gorgeous
Mini Jelly Joker
Lares i bute xhel qe pastron thellesisht lekuren
50ml

Geek & Gorgeous
Mini Liquid Hydration
Toner hidratues dhe qetesues me 5% Pantenol
50ml

Best
Seller

Geek & Gorgeous
Porefectly Clear Ac. Salicilik 2%BHA
2%BHA, Serum me 2% Ac. Salicilik per eleminimin e pikave te zeza
30ml

11 
Out of stock

Geek & Gorgeous
Smooth Out 100
Eksfoljues kimik (12% AHA) me Ac. Glikolik + Ac. Laktik per eleminimin e Njollave Kafe
100ml

31 

Geek & Gorgeous
Smooth Out 30
Eksfoljues kimik (12% AHA) me Ac. Glikolik + Ac. Laktik per eleminimin e Njollave Kafe
30ml

13 

Geek & Gorgeous
Stress Less
Betaglucan + Madecassoside (Centella Asiatica), Serum qetesues dhe hidratues
30ml

12 
Bashkohu listës së pritjes Do ju njoftojmë kur produkti të jetë përsëri në gjendje. Ju lutemi lini adresën e emailit.