Home / Shop / Produkte / Kujdesi ndaj lekures / Kujdesi ndaj Fytyres / Problematika te ndryshme / C-Glow Shishe Bosh Shishe BOSH per te marre vitaminen C me vete 10ml
Nëse keni nevojë të na kontaktoni ju lutemi gjeni mënyrat më poshtë...
Home / Shop / Produkte / Kujdesi ndaj lekures / Kujdesi ndaj Fytyres / Problematika te ndryshme / C-Glow Shishe Bosh Shishe BOSH per te marre vitaminen C me vete 10ml

C-Glow Shishe Bosh

Një shishe bosh 10 ml për të vendosur pak C-Glow dhe për ta ruajtur në tualet.

Nëse nuk e keni të rehatshme të shkoni në frigorifer çdo ditë për C-Glow tuaj, kjo mini shishe bosh është zgjidhja perfekte. Mund të vendosni lehtësisht C-Glow për 5-10 ditë në të dhe ta keni në tualetin tuaj, ndërsa shishja juaj e vërtetë C-Glow ruhet në frigorifer, në mënyrë që të ruhet e freskët për të paktën 3 muaj. Për më tepër, shishen e vërtetë C-Glow do ta hapni më rrallë, duke e zgjatur më tej jetëgjatësinë e saj.

Reviews

Nuk ka ende asnjë review!

Vetëm klientët e regjistruar në faqe të cilët e kanë blerë këtë produkt kanë mundësi të lënë review.

Bashkohu listës së pritjes Do ju njoftojmë kur produkti të jetë përsëri në gjendje. Ju lutemi lini adresën e emailit.