Duke treguar 13 rezultate

Best
Seller
Out of stock

THERAMID®
AZID
Trajtim me 15% Azelaic Acid, Carnosine dhe Oatmeal koloidal
30ml

35 

Geek & Gorgeous
Calm Down 100
Eksfoljues kimik (4% PHA+BHA) per lekura te ndjeshme
100ml

29 

Geek & Gorgeous
Calm Down 30
Eksfoljues kimik (4% PHA+BHA) per lekura te ndjeshme
30ml

13 

Geek & Gorgeous
Cheer Up 100
Eksfoljues kimik (6% AHA+BHA) kunder Pikave te zeza, Njollave kafe dhe atyre te Akneve
100ml

29 
Best
Seller

Geek & Gorgeous
Cheer Up 30
Eksfoljues kimik (6% AHA+BHA) kunder Pikave te zeza, Njollave kafe dhe atyre te Akneve
30ml

13 
Out of stock

Skintegra
Lumion
Eksfoliant AHA + PHA
100ml

29 

Geek & Gorgeous
Smooth Out 100
Eksfoljues kimik (12% AHA) me Ac. Glikolik + Ac. Laktik per eleminimin e Njollave Kafe
100ml

31 

Geek & Gorgeous
Smooth Out 30
Eksfoljues kimik (12% AHA) me Ac. Glikolik + Ac. Laktik per eleminimin e Njollave Kafe
30ml

13 

Stem Skincare
Stem Skincare – Dual Renewal
10% AHA per te larguar qelizat e vdekura tek lëkurat jo të njëtrajtshme si dhe trajton njollat e kafta
30ml

14 

Stem Skincare
Stem Skincare – Glycolic Acid
7% Acid Glicolic serum per eksfoljim te siperfaqes se lekures dhe heqjen e njollave kafe
30ml

13 

Stem Skincare
Stem Skincare – Lactic Acid
7% Acid Lactic serum per lekurat delikate
30ml

12 

Acnemy®
ZITMINIS®
Mini seti esencial për një rutinë kundër akneve
Mini Size

27 

Acnemy®
ZITPEEL®
Eksfoljues Peeling AHA+BHA+PHA për lëkurë të prirur ndaj akneve
40ml

17 

Provo Body+Me me 20% Zbritje