Home / Shop / Niche Beauty Lab / Acnemy / Pastrim dhe Eksfoliant Acnemy / ZITPEEL® Eksfoljues Peeling AHA+BHA+PHA për lëkurë të prirur ndaj akneve 40ml
Nëse keni nevojë të na kontaktoni ju lutemi gjeni mënyrat më poshtë...
Home / Shop / Niche Beauty Lab / Acnemy / Pastrim dhe Eksfoliant Acnemy / ZITPEEL® Eksfoljues Peeling AHA+BHA+PHA për lëkurë të prirur ndaj akneve 40ml

ZITPEEL® Eksfoljues Peeling AHA+BHA+PHA për lëkurë të prirur ndaj akneve 40ml

17 

Rinovoni pamjen e lëkurës tuaj dhe njekohesisht luftoni aknet me këtë peeling të ri eksfolues. Një kombinim i acideve AHA, BHA dhe PHA  i cili funksionon si një trajtim me veprim pastrues duke eksfoliuar lëkurën, duke minimizuar shenjat e skuqjes dhe duke unifikuar tonin e lëkurës.
Udhëzime për përdorim: Natën, 2 deri në 3 herë në javë ose kur ka shpërthime të vazhdueshme. Më parë pastroni lëkurën me Zitclean (laresin). Mos aplikoni asnjë produkt sipër Zitpeel. Lëreni të veprojë gjatë gjithë natës dhe në mëngjes pastroni fytyrën me larësin Zitclean.

17 

Rinovoni pamjen e lëkurës tuaj dhe njëkohesisht luftoni aknet me peeling-un eksfoliues të Acnemy. Një kombinim i acideve AHA, BHA dhe PHA  i cili funksionon si një trajtim me veprim pastrues duke eksfoliuar lëkurën, duke minimizuar shenjat e skuqjes dhe duke unifikuar tonin e lëkurës.

Udhëzime për përdorim: Natën, 2 deri në 3 herë në javë ose kur ka shpërthime të vazhdueshme. Më parë pastroni lëkurën me Zitclean (laresin). Mos aplikoni asnjë produkt sipër Zitpeel. Lëreni të veprojë gjatë gjithë natës dhe në mëngjes pastroni fytyrën me larësin Zitclean.

  • Jo komedogjen.
  • Trajtë xheli.
  • Pa parfume
  • pH 3.7 – 4

Kur ta përdorni:

Aplikojeni në fytyrë të sapo pastruar dhe të thatë. Mos e përdorni në lëkurë të lagur. Aplikojeni në mënyrë të njëtrajtëshme në të gjithë fytyrën duke përdorur majat e gishtave, duke shmangur zonën rreth syve. Mos e shpëlani. Përdoreni në rutinën e mbrëmjes (PM) dhe në mëngjes pastroni fytyrën me xhelin pastrues Zitclean®. Përdoreni 2-3 herë në javë për rezultate më të mira.

Patch test: Nëse po e përdorni për herë të parë, aplikojeni produktin në një zonë të vogël për testim. Ndaloheni përdorimin e produktit nëse shfaqen kruajtje dhe irritime të lëkurës.

Perberesit kryesor:

8% Acid Salicilik (i veshur me Ceramide)

8% Acid Glikolik (i veshur me Ceramide)

5% Niacinamide

5% Gluconolactona

3% Acid Mandelik

1% Quora Noni

#Acnemy

Reviews

Nuk ka ende asnjë review!

Vetëm klientët e regjistruar në faqe të cilët e kanë blerë këtë produkt kanë mundësi të lënë review.