Home / Shop / Produkte / Kujdesi ndaj lekures / Kujdesi ndaj Fytyres / Lares / ZITCLEAN® Larës xhel për fytyrën me 1% Ac. Salicilik, 0.1% Quora Noni dhe 3% Azeloglicine 150ml
Nëse keni nevojë të na kontaktoni ju lutemi gjeni mënyrat më poshtë...
Home / Shop / Produkte / Kujdesi ndaj lekures / Kujdesi ndaj Fytyres / Lares / ZITCLEAN® Larës xhel për fytyrën me 1% Ac. Salicilik, 0.1% Quora Noni dhe 3% Azeloglicine 150ml

ZITCLEAN® Larës xhel për fytyrën me 1% Ac. Salicilik, 0.1% Quora Noni dhe 3% Azeloglicine 150ml

9.35 

Pastrimi i lëkurës luan një rol shumë të rëndësishëm në luftën kundër akneve dhe kjo është arsyeja pse ne krijuam Zitclean®, një xhel pastrues delikat me më pak se 10% surfaktantë, që e bën atë jo irritues. Zitclean® i mban aknet nën kontroll gjatë kujdesit për lëkurën tuaj. Formula përbëhet nga dy përbërës kryesorë: Acidi Salicilik dhe Azeloglicina (acid azelaik + Glicinë), të cilët eksfolojnë butësisht lëkurën dhe kontrollojnë yndyrën e tepërt.

9.35 

Pastrimi i lëkurës luan një rol shumë të rëndësishëm në luftën kundër akneve dhe kjo është arsyeja pse ne krijuam Zitclean®, një xhel pastrues delikat me më pak se 10% surfaktantë, që e bën atë jo irritues. Zitclean® i mban aknet nën kontroll gjatë kujdesit për lëkurën tuaj. Formula përbëhet nga dy përbërës kryesorë: Acidi Salicilik dhe Azeloglicina (acid azelaik + Glicinë), të cilët eksfolojnë butësisht lëkurën dhe kontrollojnë yndyrën e tepërt.

Për më tepër, acidet që gjenden në këtë formulë janë të dizajnuara me Nichosome®, një sistem ekskluziv për çlirimin e përbërësve aktivë që i bën produktet tona jo irrituese për lëkurën, ndërsa mbajnë deri në 12 herë më shumë përbërës aktiv sesa kur përdoren pa sistemin e shpërndarjes së përbërësve (wow!) dhe kështu rrit jashtëzakonisht efektivitetin e formulave tona.

  • Formuluar për lëkurë të prirur ndaj akneve
  • Trajtë xheli
  • Jo komedogjene
  • Pa parfume
  • pH. 5.00 – 6.00

Kur ta përdorni:

Dy herë në ditë, në paradite dhe pasdite për të pastruar dhe përgatitur lëkurën për produktin e radhës.

Mund ta kombinoni me:

Zitcontrol® për parandalimin e shfaqjes së shpërthimeve dhe akneve të reja. Dryzit® nëse keni akne aktive me qelb. Zitless® nëse keni akne nën lëkurë. Postzit® nëse keni ndonjë shenja aknesh.

KËSHILLA PËR PËRDORIM: Tundeni produktin përpara përdorimit për të homogjenizuar përbërësit aktivë të pranishëm në formulë.

Perberesit kryesore:

0,1% Quora Noni (0,03% Morinda Citrifolia Callus Culture Lysate)
3% Azeloglicina (0,9% Potassium Azeloyl Diglycinate)
0,5% Purephen (0,05% Zingiber Officinale Root Extract; 0,05% Boswellia Serrata Resin Extract; 0,15% Vitis Vinifera Fruit Extract)
1% Salicylic Acid Liposomado (0,02% Salicylic Acid)

#Acnemy

Reviews

Nuk ka ende asnjë review!

Vetëm klientët e regjistruar në faqe të cilët e kanë blerë këtë produkt kanë mundësi të lënë review.

Kliko për Zbritjet