Duke treguar 2 rezultate

-15%

Hyalulip®
PRESERVE
Parandalues i renies se fillerit te buzeve
15ml

12.75 
-15%

TRANSPARENT Lab
VOLUME
Volumizues dhe hidratues buzesh me teknologji HydroPlump
15ml

12.75