Showing the single result

10 Light Beige
20 Natural

Paese Makeup
Hi Rice! Coloured Rice Powder
Pudër matifikuese me ngjyrë dhe balancuese e yndyës (jo-komedogjenike) për makeup
10g

12 
Bashkohu listës së pritjes Do ju njoftojmë kur produkti të jetë përsëri në gjendje. Ju lutemi lini adresën e emailit.