Showing the single result

01 Taupe
02 Blonde
03 Brunnette
+1

Paese Makeup
Brow Couture Pomade
Pomadë e pigmentuar rezistente ndaj ujit që definon formën dhe fijet e munguara të vetullës tuaj
4.5g

12 
Bashkohu listës së pritjes Do ju njoftojmë kur produkti të jetë përsëri në gjendje. Ju lutemi lini adresën e emailit.