Home / Shop / Produkte / Make Up / Syte / Vetulla / Brow Couture Pomade Pomadë e pigmentuar rezistente ndaj ujit që definon formën dhe fijet e munguara të vetullës tuaj 4.5g
Nëse keni nevojë të na kontaktoni ju lutemi gjeni mënyrat më poshtë...
Home / Shop / Produkte / Make Up / Syte / Vetulla / Brow Couture Pomade Pomadë e pigmentuar rezistente ndaj ujit që definon formën dhe fijet e munguara të vetullës tuaj 4.5g

Brow Couture Pomade

Pomada jonë e vetullave rezistente ndaj ujit është një produkt i pigmentuar dhe i lehtë për t’u aplikuar që do t’ju ndihmojë të theksoni në mënyrë të përsosur vetullat tuaja. Pomada është shumë efikase, me një përfundim mat dhe pluhur.

12 

12 

Pomada e vetullave PAESE është perfekte për të theksuar dhe definuar vetullat. Formula e saj rezistente ndaj ujit garanton një efekt afatgjatë dhe intensiv dhe sy të mirëdefinuar. Ne shtuam një furçë të vogël për t’ju ndihmuar të formoni vetullat tuaja me lehtësi dhe saktësi.

Dyllët e përmbajtura në pomade e mbajnë strukturën e saj të fortë dhe të qëndrueshme.

Reviews

Nuk ka ende asnjë review!

Vetëm klientët e regjistruar në faqe të cilët e kanë blerë këtë produkt kanë mundësi të lënë review.

Bashkohu listës së pritjes Do ju njoftojmë kur produkti të jetë përsëri në gjendje. Ju lutemi lini adresën e emailit.