Showing the single result

500W Light Beige
501C True Beige
502W Natural Beige

Paese Makeup
Expert matt foundation
Fondatinë (Pudër e lëngshme) profesionale me mbulim maksimal dhe finish mat
30ml

19 
Bashkohu listës së pritjes Do ju njoftojmë kur produkti të jetë përsëri në gjendje. Ju lutemi lini adresën e emailit.