Showing the single result

100 Porcelain
101 Warm Beige
102 Natural
+1

Paese Makeup
Lifting Foundation
Fondatinë (Pudër e lëngshme) hidratuese, rigjeneruese dhe antirrudhë me efekt lifting
30ml

19 
Bashkohu listës së pritjes Do ju njoftojmë kur produkti të jetë përsëri në gjendje. Ju lutemi lini adresën e emailit.