Showing the single result

30 Porcelain
31 Warm Beige
32 Natural
+1

Paese Makeup
Lush Satin Multivitamin Brightening Foundation
Fondatinë (Pudër e lëngshme) me finish mat dhe multivitamina për efekt zbardhues
30ml

18 
Bashkohu listës së pritjes Do ju njoftojmë kur produkti të jetë përsëri në gjendje. Ju lutemi lini adresën e emailit.