Showing the single result

1.5 Nude
02 Porcelain
2.5 Sand Beige
+4

Paese Makeup
Nanorevit Natural Finish Longwear Foundation
Fondatinë (Pudër e lëngshme) me teknologji nanorevit për hidratim, rigjenerim dhe antirrudhë
30ml

23 

Kujdesu per trupin me 25% Zbritje