Home / Shop / Produkte / Make Up / Fytyra / Foundation / Nanorevit Natural Finish Longwear Foundation Fondatinë (Pudër e lëngshme) me teknologji nanorevit për hidratim, rigjenerim dhe antirrudhë 30ml
Nëse keni nevojë të na kontaktoni ju lutemi gjeni mënyrat më poshtë...
Home / Shop / Produkte / Make Up / Fytyra / Foundation / Nanorevit Natural Finish Longwear Foundation Fondatinë (Pudër e lëngshme) me teknologji nanorevit për hidratim, rigjenerim dhe antirrudhë 30ml

Nanorevit Natural Finish Longwear Foundation

Ofron mbulim të plotë dhe një efekt natyral. Aktualisht, nuk ka asnjë fondatinë të njohur në treg që të ketë veti kaq tërheqëse që reduktojnë skuqjen e lëkurës duke hidratuar intensivisht në të njëjtën kohë.

23 

23 

Ky fondatinë, e bazuar në teknologjinë inovative, ofron mbulim të plotë dhe një efekt natyral.

  • Rezultatet e testit të marra nga një laborator i pavarur konfirmojnë pas katër javësh përdorimi:
  • ulje e humbjes së ujit me 28.14%
  • rritje e hidratimit të lëkurës me 1.77%
  • rregullimi i sasisë së sebumit me 81.92%
  • mungesa e acarimit dhe sensibilizimit të personave me rezultat pozitiv ndaj problemeve alergjike, atopike ose me psoriasis.

Reviews

Nuk ka ende asnjë review!

Vetëm klientët e regjistruar në faqe të cilët e kanë blerë këtë produkt kanë mundësi të lënë review.

Bashkohu listës së pritjes Do ju njoftojmë kur produkti të jetë përsëri në gjendje. Ju lutemi lini adresën e emailit.