Duke treguar 9 rezultate

Geek & Gorgeous
Calm Down 100
Eksfoljues kimik (4% PHA+BHA) per lekura te ndjeshme
100ml

29 
Out of stock

Geek & Gorgeous
Calm Down 30
Eksfoljues kimik (4% PHA+BHA) per lekura te ndjeshme
30ml

13 

Geek & Gorgeous
Cheer Up 100
Eksfoljues kimik (6% AHA+BHA) kunder Pikave te zeza, Njollave kafe dhe atyre te Akneve
100ml

29 
Best
Seller

Geek & Gorgeous
Cheer Up 30
Eksfoljues kimik (6% AHA+BHA) kunder Pikave te zeza, Njollave kafe dhe atyre te Akneve
30ml

13 
Best
Seller
Out of stock

Geek & Gorgeous
Jelly Joker Lares i Bute
Lares i bute xhel qe pastron thellesisht lekuren
150ml

12 
Best
Seller
Out of stock

Geek & Gorgeous
Mighty Melt Lares Balm
Balm pastrues i bute per te hequr papastertite rezistente ndaj ujit (waterproof)
100ml

16 

Geek & Gorgeous
Mini Jelly Joker
Lares i bute xhel qe pastron thellesisht lekuren
50ml

Geek & Gorgeous
Smooth Out 100
Eksfoljues kimik (12% AHA) me Ac. Glikolik + Ac. Laktik per eleminimin e Njollave Kafe
100ml

31 

Geek & Gorgeous
Smooth Out 30
Eksfoljues kimik (12% AHA) me Ac. Glikolik + Ac. Laktik per eleminimin e Njollave Kafe
30ml

13 

Kujdesu per trupin me 25% Zbritje