Duke treguar 2 rezultate

THERAMID®
CERAMIDE TREATMENT
Trajtim me doze te larte Ceramidesh, Ektoine dhe Centella
30ml

35 

THERAMID®
HAPCA FILLER
Trajtim intensiv me Acid Hialuronik
30ml

35 

Kujdesu per trupin me 25% Zbritje