Duke treguar 2 rezultate

-15%
00 Base
10
13
+16

Paese Makeup
Lipstick with Argan Oil
Ngjyra të plota, intense dhe me shkëlqim për një efekt WOW
4.3g

8.50 
-15%
100 Naked
102 Well Red
103 Total Nude
+5

Paese Makeup
Mattologie Matte Lipstick
Formulë mat jashtëzakonisht e pigmentuar që zgjat gjithë ditën
4.3g

10.20 

Kliko për Zbritjet