Home / Shop / Produkte / Make Up / Buzet / Buzekuq / Mattologie Matte Lipstick Formulë mat jashtëzakonisht e pigmentuar që zgjat gjithë ditën 4.3g
Nëse keni nevojë të na kontaktoni ju lutemi gjeni mënyrat më poshtë...
Home / Shop / Produkte / Make Up / Buzet / Buzekuq / Mattologie Matte Lipstick Formulë mat jashtëzakonisht e pigmentuar që zgjat gjithë ditën 4.3g

Mattologie Matte Lipstick

Një buzëkuq i lëngshëm mat, tepër i qëndrueshëm. Përbërësit natyralë, 50% e përbërjes, parandalojnë inflamacionin dhe humbjen e ujit dhe garantojnë një nivel të përshtatshëm hidratimi.

12 

12 

Buzëkuqi ynë Mattologie është unik, pasi hidraton, siguron mbulim të plotë dhe garanton një finish të bukur, mat. 50% e përbërësve të tij janë natyralë. Siguron mbulim perfekt dhe afatgjatë duke hidratuar buzët. Përbërësit e tij aktivë parandalojnë inflamacionet dhe zbutin buzët. Formula e tij kremoze ofron një aplikim të lehtë.

  • Një buzëkuq mat shumë i qëndrueshëm.
  • 50% e përbërësve janë me origjinë natyrale.
  • Mbulim perfekt dhe një efekt afatgjatë.
  • Formula garanton aplikim të lehtë.

Reviews

Nuk ka ende asnjë review!

Vetëm klientët e regjistruar në faqe të cilët e kanë blerë këtë produkt kanë mundësi të lënë review.

Bashkohu listës së pritjes Do ju njoftojmë kur produkti të jetë përsëri në gjendje. Ju lutemi lini adresën e emailit.