Duke treguar 2 rezultate

00 Base
10
13
+16

Paese Makeup
Lipstick with Argan Oil
Ngjyra të plota, intense dhe me shkëlqim për një efekt WOW
4.3g

10 
100 Naked
102 Well Red
103 Total Nude
+5

Paese Makeup
Mattologie Matte Lipstick
Formulë mat jashtëzakonisht e pigmentuar që zgjat gjithë ditën
4.3g

12 
Bashkohu listës së pritjes Do ju njoftojmë kur produkti të jetë përsëri në gjendje. Ju lutemi lini adresën e emailit.