Duke treguar 5 rezultate

-15%

Paese Makeup
Creamy Highlighter
Highlighter kremoz që i dhuron lëkurë shkëlqim dhe pamje të shëndetshme
4g

11.90 
-15%

Paese Makeup
Paese minerals Mineral highlighter
Highlighter që jep shkëlqim dhe jetë dhe në lëkurat më të ndjeshme
6g

14.45 
-15%

Paese Makeup
Self Glow Highlighter
Ndricimi ideal i lëkurës me formulë wet/dry
6g

15.30 
-15%
Body
Bronzed
Opal

Paese Makeup
Wonder Glow Liquid Highlighter
Highlighter liquid për shkëlqim intensiv falë "Pearl Powder"
20ml

18.70 
-15%

Paese Makeup
Wonder Loose Highlighter
Highlighter ndriçues në trajtë pluhuri
3.5g

8.50 

Kliko për Zbritjet