Home / Shop / Produkte / Make Up / Fytyra / Highlighter / Wonder Glow Liquid Highlighter Highlighter liquid për shkëlqim intensiv falë "Pearl Powder" 20ml
Nëse keni nevojë të na kontaktoni ju lutemi gjeni mënyrat më poshtë...
Home / Shop / Produkte / Make Up / Fytyra / Highlighter / Wonder Glow Liquid Highlighter Highlighter liquid për shkëlqim intensiv falë "Pearl Powder" 20ml

Wonder Glow Liquid Highlighter

Po prezantojmë Highlighterin e lëngshëm Wonder Glow! Formula e tij inovative e lëngshme me pluhur me perla e bën efektin e highlightit shumë më intensiv. Garanton një finish prej velvet, jetëgjatë dhe m

22 

22 

Po prezantojmë Highlighterin e lëngshëm Wonder Glow! Formula e tij inovative e lëngshme me pluhur me perla e bën efektin e highlightit shumë më intensiv. Garanton një finish prej velvet, jetëgjatë dhe me shkëlqim.

Reviews

Nuk ka ende asnjë review!

Vetëm klientët e regjistruar në faqe të cilët e kanë blerë këtë produkt kanë mundësi të lënë review.

Bashkohu listës së pritjes Do ju njoftojmë kur produkti të jetë përsëri në gjendje. Ju lutemi lini adresën e emailit.