Home / Shop / Produkte / Kujdesi ndaj lekures / Kujdesi ndaj Fytyres / Lares / Blemish Control BHA Cleanser PH 3.5 Lares me 2% BHA dhe 5% Glicerine per lekura adulte me tendence akneike 150ml
Nëse keni nevojë të na kontaktoni ju lutemi gjeni mënyrat më poshtë...
Home / Shop / Produkte / Kujdesi ndaj lekures / Kujdesi ndaj Fytyres / Lares / Blemish Control BHA Cleanser PH 3.5 Lares me 2% BHA dhe 5% Glicerine per lekura adulte me tendence akneike 150ml

Blemish Control BHA Cleanser PH 3.5 Lares me 2% BHA dhe 5% Glicerine per lekura adulte me tendence akneike 150ml

14 

Një xhel pastrues i krijuar posaçërisht për lëkurë me rrudha dhe të prirur ndaj akneve. Falë formulës së tij ekskluzive të bazuar në Acid Salicilik (BHA), ai arrin të depërtojë brenda poreve për të pastruar thellë lëkurën. Është në gjendje të eliminojë papastërtitë dhe sebumin e tepërt pa e tharë lëkurën ose pa shkaktuar skuqje.

Ky xhel për pastrim të thellë përfshin gjithashtu aminoacide, glicerinë dhe është i ulët në surfaktantë për të siguruar efektivitetin e procesit të pastrimit pa ndryshuar ekuilibrin natyral të lëkurës, duke e lënë lëkurën të butë, të hidratuar dhe rrezatuese.

14 

In stock

Një xhel pastrues i krijuar posaçërisht për lëkurë me rrudha dhe të prirur ndaj akneve. Falë formulës së tij ekskluzive të bazuar në Acid Salicilik (BHA), ai arrin të depërtojë brenda poreve për të pastruar thellë lëkurën. Është në gjendje të eliminojë papastërtitë dhe sebumin e tepërt pa e tharë lëkurën ose pa shkaktuar skuqje.

Ky xhel për pastrim të thellë përfshin gjithashtu aminoacide, glicerinë dhe është i ulët në surfaktantë për të siguruar efektivitetin e procesit të pastrimit pa ndryshuar ekuilibrin natyral të lëkurës, duke e lënë lëkurën të butë, të hidratuar dhe rrezatuese.

Shqetësimi i lëkurës: Lëkurë me rrudha dhe të prirur ndaj akneve

Lloji i lëkurës: Lëkurë mikse/e yndyrshme me tendencë akneike

Kur aplikohet: Në rutinën e mëngjesit dhe të mbrëmjes

Perberesit kryesore:

5% Glycerin
2% Salicylic Acid
1% Amino Acid Complex

#TransparentLab

Reviews

Nuk ka ende asnjë review!

Vetëm klientët e regjistruar në faqe të cilët e kanë blerë këtë produkt kanë mundësi të lënë review.

Provo Body+Me me 20% Zbritje