Home / Shop / Produkte / Make Up / Aksesore / Furça / BOHO BEAUTY Foundation brush 125V PETIT FOUNDATION Furça ideal me fije të buta për aplikimin perfekt të pudrave të lëngshme dhe të thata 1 Copë
Nëse keni nevojë të na kontaktoni ju lutemi gjeni mënyrat më poshtë...
Home / Shop / Produkte / Make Up / Aksesore / Furça / BOHO BEAUTY Foundation brush 125V PETIT FOUNDATION Furça ideal me fije të buta për aplikimin perfekt të pudrave të lëngshme dhe të thata 1 Copë

BOHO BEAUTY Foundation brush 125V PETIT FOUNDATION Furça ideal me fije të buta për aplikimin perfekt të pudrave të lëngshme dhe të thata 1 Copë

15 

15 

Out of stock

Furce me fije te buta sintetike të cilësisë së lartë të vendosura me kujdes qe ofrojnë kontroll mbi çdo konsistencë të bazamentit, duke ju lejuar të arrini një mbulim të barabartë pa efekt maske.

Me këtë furçë do të arrini një finish natyral.
Fijet sintetike jane të buta, hipoallergjike
Dorezë prej druri
Punuar me dorë
Projektuar në Poloni

Reviews

Nuk ka ende asnjë review!

Vetëm klientët e regjistruar në faqe të cilët e kanë blerë këtë produkt kanë mundësi të lënë review.