Home / Shop / Produkte / Make Up / Aksesore / Furça / BOHO BEAUTY SHORT BLENDING BRUSH 235V Furçë për përhapjen perfekte te hijeve të syve 1 Copë
Nëse keni nevojë të na kontaktoni ju lutemi gjeni mënyrat më poshtë...
Home / Shop / Produkte / Make Up / Aksesore / Furça / BOHO BEAUTY SHORT BLENDING BRUSH 235V Furçë për përhapjen perfekte te hijeve të syve 1 Copë

BOHO BEAUTY SHORT BLENDING BRUSH 235V

Fijet vegane, fleksibël dhe koka e rrumbullakosur janë perfekte për aplikimin dhe përzierjen e pudrave në një zonë më të vogël.
Fije sintetike të buta, hipoallergjike
Kokë e qëndisur me dorë
Dorezë prej druri

11 

11 

In stock

Reviews

Nuk ka ende asnjë review!

Vetëm klientët e regjistruar në faqe të cilët e kanë blerë këtë produkt kanë mundësi të lënë review.

Bashkohu listës së pritjes Do ju njoftojmë kur produkti të jetë përsëri në gjendje. Ju lutemi lini adresën e emailit.