Home / Shop / Produkte / Make Up / Aksesore / Furça / PAESE MINERALS Brush 01 Furçë me fije të buta për shkrirjen perfekte të Fondatinës (Pudrës së Lëngshme) 1 Copë
Nëse keni nevojë të na kontaktoni ju lutemi gjeni mënyrat më poshtë...
Home / Shop / Produkte / Make Up / Aksesore / Furça / PAESE MINERALS Brush 01 Furçë me fije të buta për shkrirjen perfekte të Fondatinës (Pudrës së Lëngshme) 1 Copë

PAESE MINERALS Brush 01 Furçë me fije të buta për shkrirjen perfekte të Fondatinës (Pudrës së Lëngshme) 1 Copë

20 

Furça e dedikuar e linjës PAESE MINERALS – e krijuar për aplikimin e bazamentit mineral të lirshëm MATTE MINERAL FOUNDATION ose ILLUMINATING MINERAL FOUNDATION.

  • aplikim perfekt i produkteve minerale, të lagëta dhe të thata
  • Aplikim i lehtë pa vija, falë furçës së sheshtë dhe të trashë

20 

In stock

Mundëson aplikimin perfekt të bazës si në të thatë ashtu edhe në të lagësht. Me fije sintetike të sheshta dhe të trasha, gjithmonë do të merrni sasinë e duhur të produktit. Forma ergonomike e dorezës së saj prej druri e bën aplikimin të rehatshëm dhe të saktë. Në PAESE, cilësia më e lartë e produkteve tona është ajo për të cilën ne kujdesemi më shumë. Ne mbështesim zgjidhje miqësore me mjedisin – furça PAESE MINERALS është punuar me dorë në Poloni. Ajo ka një dorezë druri, një kapak metalik dhe fijet janë bërë nga fibra sintetike që i ngjajnë shumë flokëve natyralë. Furça është shumë e qëndrueshme, rezistente ndaj dëmtimeve mekanike dhe e lehtë për t’u pastruar, gjë që është jashtëzakonisht e rëndësishme në ruajtjen e higjienës së duhur të aksesorëve të grimit.

Reviews

Nuk ka ende asnjë review!

Vetëm klientët e regjistruar në faqe të cilët e kanë blerë këtë produkt kanë mundësi të lënë review.