Home / Shop / Produkte / Make Up / Aksesore / Furça / BOHO BEAUTY Makeup Sponge Cut Lilac & Rose Blender perfek për produktet e lëngshme (Puder, Blush, Bronzer, Highlighter) 1 Copë
Nëse keni nevojë të na kontaktoni ju lutemi gjeni mënyrat më poshtë...
Home / Shop / Produkte / Make Up / Aksesore / Furça / BOHO BEAUTY Makeup Sponge Cut Lilac & Rose Blender perfek për produktet e lëngshme (Puder, Blush, Bronzer, Highlighter) 1 Copë

BOHO BEAUTY Makeup Sponge Cut Lilac & Rose

10 

10 

In stock

Sfungjer grimi me cilësi të lartë nga koleksioni Pastel Vibes, i karakterizuar nga butësi e jashtëzakonshme.

Bohoblender është një sfungjer grimi me cilësi të lartë që dallon nga të tjerët në treg me butësinë e tij unike. Përdorimi i një sfungjeri Bohoblender është kënaqësi e pastër! Pavarësisht nëse jeni një artist profesionist i grimit ose një entuziast i grimit, me siguri jeni duke kërkuar për aksesorët e grimit të cilësisë më të lartë që do t’ju japin pamjen që keni ëndërruar.

Sfungjeri Boho Beauty do t’ju kënaqë me butësinë e tij të mëndafshtë. Shpërndan në mënyrë të barabartë bazën dhe krijon një mbulim që imiton strukturën natyrale të lëkurës. Efekti që marrim është i mahnitshëm! Materiali nga i cili është bërë sfungjeri është projektuar për përdorim afatgjatë dhe është ideal për punë profesionale. Dhe cilësia e lartë, e kombinuar me një çmim jashtëzakonisht të volitshëm, do ta bëjë të pamundur shkëmbimin me ndonjë tjetër. Mos dyshoni! Blenderi boho është sfungjeri i ëndrrave tuaja të grimit.

Mënyra e aplikimit
Shpëlajeni sfungjerin tërësisht përpara aplikimit të parë. Përpara çdo aplikimi të mëpasshëm të fondatinës ose produktit kremoz, lagni sfungjerin intensivisht nën ujë të ngrohtë të rrjedhshëm. Shtrydhni ujin fuqishëm në sfungjer dhe filloni të aplikoni produktin. Për qëllime higjienike, lani sfungjerin pas çdo aplikimi (mundësisht me një copë sapuni) dhe lëreni të thahet. Mos e mbyllni sfungjerin e lagur: në kontejnerë, kuti, çanta etj. E. Gjatë tharjes duhet të sigurohet qasja direkte në ajër. Sfungjeri mund të dezinfektohet me dezinfektues.

Rekomandohet ndërrimi i sfungjerit pas maksimumit 6 muajsh.

Reviews

Nuk ka ende asnjë review!

Vetëm klientët e regjistruar në faqe të cilët e kanë blerë këtë produkt kanë mundësi të lënë review.

Bashkohu listës së pritjes Do ju njoftojmë kur produkti të jetë përsëri në gjendje. Ju lutemi lini adresën e emailit.