Home / Shop / Produkte / Make Up / Aksesore / Furça / PAESE MINERALS Brush 02 Furçë me fije të buta për shkrirjen perfekte të Bronzerit, Blushit dhe Highlighterit 1 Copë
Nëse keni nevojë të na kontaktoni ju lutemi gjeni mënyrat më poshtë...
Home / Shop / Produkte / Make Up / Aksesore / Furça / PAESE MINERALS Brush 02 Furçë me fije të buta për shkrirjen perfekte të Bronzerit, Blushit dhe Highlighterit 1 Copë

PAESE MINERALS Brush 02 Furçë me fije të buta për shkrirjen perfekte të Bronzerit, Blushit dhe Highlighterit 1 Copë

20 

Furça e dedikuar e linjës PAESE MINERALS – e krijuar për aplikimin e blushit mineral, bronzit dhe highlighterit.

  • aplikim perfekt i produkteve minerale, të lagëta dhe të thata
  • Aplikim i lehtë pa vija, falë furçës së sheshtë dhe të trashë

20 

In stock

Furça mundëson aplikimin perfekt të produktit si në të thatë ashtu edhe në të lagësht. Me fijet e tij të trasha sintetike, gjithmonë do të merrni sasinë e dëshiruar të produktit. Për aplikimin e blushit, forma e pjerrët e penelit do të mundësojë aplikimin e duhur të produktit, duke nxjerrë në pah dhe konturuar mollëzat. Forma e furçës funksionon në mënyrë perfekte edhe me bronzerin dhe highlighterin tonë, duke ju lejuar të konturoni bukur fytyrën. Forma ergonomike e dorezës së drurit siguron një aplikim të rehatshëm dhe të saktë të produkteve minerale në paese. Në PAESE, cilësia më e lartë e produkteve tona është ajo për të cilën ne kujdesemi më shumë. Ne mbështesim zgjidhje miqësore me mjedisin – furça PAESE MINERALS është punuar me dorë në Poloni. Ajo ka një dorezë druri, një kapak metalik dhe fijet janë bërë nga fibra sintetike që i ngjajnë shumë flokëve natyralë. Furça është shumë e qëndrueshme, rezistente ndaj dëmtimeve mekanike dhe e lehtë për t’u pastruar, gjë që është jashtëzakonisht e rëndësishme në ruajtjen e higjienës së duhur të aksesorëve të grimit.

Reviews

Nuk ka ende asnjë review!

Vetëm klientët e regjistruar në faqe të cilët e kanë blerë këtë produkt kanë mundësi të lënë review.