Duke treguar 3 rezultate

01 Taupe
02 Blonde
03 Brunnette
+1

Paese Makeup
Brow Couture Pomade
Pomadë e pigmentuar rezistente ndaj ujit që definon formën dhe fijet e munguara të vetullës tuaj
4.5g

12 

Paese Makeup
Brow Styling Soap Browstory
Sapun stilues për vetulla që zgjat gjithë ditë si në çastin e parë të aplikimit
8g

Honey Blond
Soft Brown
Dark Brown
+1

Paese Makeup
Powder Browpencil
Laps pudër që plotëson mrekullisht fijet e munguara të vetullës tuaj
1.19g

11 

Kujdesu per trupin me 25% Zbritje