Home / Shop / Produkte / Make Up / Syte / Vetulla / Powder Browpencil Laps pudër që plotëson mrekullisht fijet e munguara të vetullës tuaj 1.19g
Nëse keni nevojë të na kontaktoni ju lutemi gjeni mënyrat më poshtë...
Home / Shop / Produkte / Make Up / Syte / Vetulla / Powder Browpencil Laps pudër që plotëson mrekullisht fijet e munguara të vetullës tuaj 1.19g

Powder Browpencil

Falë formulës së duhur të butësisë dhe pudrës, Lapsi ynë mbush me saktësi dhe trash vetullat, duke siguruar një efekt natyral dhe afatgjatë.

11 

11 

Vetullat e definuara në mënyrë perfekte? Lapsi ynë pluhur i vetullave plotëson të gjitha kërkesat tuaja. Është afatgjatë, i butë, i lehtë për t’u aplikuar dhe jep një efekt natyral. Është i pajisur me një furçë për krehjen e vetullave, duke u dhënë atyre formën e duhur dhe, nëse është e nevojshme, për të hequr produktin e tepërt.

Finishi me pudër dhe nuancat do të përputhen me çdo lloj bukurie. Për më tepër, lapsi do të jetë i përsosur për grimin e përditshëm, duke përfshirë grimin pa grim. Ju thjesht mund ta rregulloni intensitetin e ngjyrës sipas rastit! Por ju gjithmonë do të shijoni një efekt natyral dhe afatgjatë.

Ajo që e bën lapsin tonë pluhur për vetulla një produkt inovativ janë dy përbërësit kryesorë të tij: mika dhe silicë, pluhurat me bazë minerale. Produkti është pa dyll dhe lanolinë. Megjithatë, ne kemi përdorur përbërësit lidhës të cilësisë më të lartë, kështu që produkti nuk lë një shtrese të yndyrshëm, është jashtëzakonisht i qëndrueshëm dhe rezistent ndaj temperaturave të larta

Mund të thuash që Powder Browpencil është një hibrid i rimelit, pasi siguron një efekt mat dhe një shkumës me ngjyrë vetullash me aplikimin dhe qëndrueshmërinë e tij të lehtë.

Powder Browpencil mund të përdoret në dy mënyra:

  • Mbajeni majën në mënyrë pingul dhe vizatoni linja të ngjashme me flokët në boshllëqet,
  • Mbajeni majën e sheshtë dhe hijëzoni vetullat tuaja për t’i shtuar volumin.

Reviews

Nuk ka ende asnjë review!

Vetëm klientët e regjistruar në faqe të cilët e kanë blerë këtë produkt kanë mundësi të lënë review.

Bashkohu listës së pritjes Do ju njoftojmë kur produkti të jetë përsëri në gjendje. Ju lutemi lini adresën e emailit.