Home / Shop / Produkte / Make Up / Syte / Vetulla / Brow Styling Soap Browstory Sapun stilues për vetulla që zgjat gjithë ditë si në çastin e parë të aplikimit 8g
Nëse keni nevojë të na kontaktoni ju lutemi gjeni mënyrat më poshtë...
Home / Shop / Produkte / Make Up / Syte / Vetulla / Brow Styling Soap Browstory Sapun stilues për vetulla që zgjat gjithë ditë si në çastin e parë të aplikimit 8g

Brow Styling Soap Browstory Sapun stilues për vetulla që zgjat gjithë ditë si në çastin e parë të aplikimit 8g

Browstory është një produkt kozmetik inovative për stilimin e vetullave, e cila ndihmon në definimin e bukur të vetullave dhe rritjen vizuale të volumit të tyre, pa asnjë ri-aplikim gjatë ditës. Formula e tij plotësisht transparente siguron qëndrueshmëri afatgjatë.

In stock

Të rralla dhe pa definuara?
T trasha dhe të padisiplinuara?
Pavarësisht se si janë vetullat tuaja, ju mund t’i stiloni ato ashtu siç dëshironi.

Tendencat e fundit janë fokusuar shumë tek vetullat, por për një efekt trendi dhe afatgjatë nuk kemi më nevojë të përdorim sapun. Me Browstory nga PAESE ju jeni në gjendje të stiloni vetullat ashtu siç bëjnë profesionistët!

Browstory përmban ekstrakt të rrënjës së borzilokut, i cili përmirëson gjendjen dhe dendësinë e vetullave.

Si të përdorni një sapun për stilimin e vetullave?

  • Përhapeni sapunin mbi furçë, në mënyrë që të mbulohet me produkt.
  • Lëmoni vetullat lart për t’i dhënë formën e dëshiruar.
  • Nëse ju pëlqen një formë më e sofistikuar, mbushni boshllëqet e vetullave të holla me produktin tuaj të preferuar të vetullave, p.sh. Powder Browpencil ose Brow Couture Pomade nga PAESE.

*E rëndësishme: Browstory nuk kërkon përdorimin e ujit.

Reviews

Nuk ka ende asnjë review!

Vetëm klientët e regjistruar në faqe të cilët e kanë blerë këtë produkt kanë mundësi të lënë review.

Kujdesu per trupin me 25% Zbritje