Home / Shop / Produkte / Make Up / Moisturising micellar water Pastrues makeupi waterproof që lë lëkurën e hidratuar 210ml
Nëse keni nevojë të na kontaktoni ju lutemi gjeni mënyrat më poshtë...
Home / Shop / Produkte / Make Up / Moisturising micellar water Pastrues makeupi waterproof që lë lëkurën e hidratuar 210ml

Moisturising micellar water

Ujë micellar hidratues për pastrimin e fytyrës dhe heqjen e make-up-it

Ujë micellar multifunksional për kujdesin e përditshëm të të gjitha llojeve të lëkurave. Produkti heq në mënyrë efektive make-up dhe të gjitha papastërtitë, duke e lënë lëkurën të pastër, të freskët dhe të butë në prekje. Është i pasuruar me betainë dhe hialuronat natriumi për të ofruar një ndjesi hidratimi dhe për të përmirësuar qëndrueshmërinë e lëkurës, si dhe me d-panthenol për të qetësuar.

  • Pastron
  • Hidraton
  • Qetëson
  • Rifreskon
  • Për përdorim të përditshëm
  • I testuar dermatologjikisht

Reviews

Nuk ka ende asnjë review!

Vetëm klientët e regjistruar në faqe të cilët e kanë blerë këtë produkt kanë mundësi të lënë review.

Bashkohu listës së pritjes Do ju njoftojmë kur produkti të jetë përsëri në gjendje. Ju lutemi lini adresën e emailit.