Nëse keni nevojë të na kontaktoni ju lutemi gjeni mënyrat më poshtë...

Superba C

Skintegra Superba C është një serum i fuqishëm i bazuar në kombinimin e dëshmuar efikas të 10% të vitaminës C, vitaminës E dhe acidit ferulik, i formuluar posaçërisht për lëkurën e lodhur që tregon shenjat e para të plakjes (rrudha dhe linja të holla, humbje e tonusit dhe freskisë së bashku me pamjen. të njollave të pigmentimit).

Së bashku me këta tregues të një gjendjeje të dëmtuar të lëkurës, Superba C trajton me sukses edhe shfaqjen e shenjave të pigmentimit, tonin e pabarabartë të lëkurës dhe aknet e të rriturve.

26 

26 

Skintegra Superba C është një serum i fuqishëm i bazuar në kombinimin e dëshmuar efikas të 10% të vitaminës C, vitaminës E dhe acidit ferulik, i formuluar posaçërisht për lëkurën e lodhur që tregon shenjat e para të plakjes (rrudha dhe linja të holla, humbje e tonusit dhe freskisë së bashku me pamjen. të njollave të pigmentimit). Së bashku me këta tregues të një gjendjeje të dëmtuar të lëkurës, Superba C trajton me sukses edhe shfaqjen e shenjave të pigmentimit, tonin e pabarabartë të lëkurës dhe aknet e të rriturve.

Esteri i vitaminës C që kemi zgjedhur për serumin tonë Superba C është një askorbil fosfat natriumi i gjithanshëm, më i njohur si SAP. SAP është një formë jashtëzakonisht e sigurt, e qëndrueshme dhe e tretshme në ujë e vitaminës C, e cila funksionon si një antioksidant i fuqishëm, efikas në zbardhjen e tonit të lëkurës së pabarabartë dhe të lodhur dhe duke e mbajtur lëkurën të freskët dhe me shkëlqim. SAP redukton stresin oksidativ të lëkurës të shkaktuar nga faktorë mjedisorë si rrezatimi UV dhe ndotja e ajrit duke çuar në dëmtim mikroskopik të lëkurës i cili akumulohet me kalimin e kohës. Ky grumbullim i dëmtimit të lëkurës, si dhe reduktimi i prodhimit të kolagjenit, bëhen të dukshme si shenja të plakjes. SAP vepron jo vetëm si një antioksidant, por edhe si një frenues i melaninës, prandaj është veçanërisht i rëndësishëm si një komponent për kujdesin e lëkurës efikas kundër hiperpigmentimit të induktuar hormonalisht (siç është melasma) dhe pigmentimit post-inflamator.

Dallimi i vërtetë midis serumeve klasike që përmbajnë vitaminë C dhe Superba, përveç përqendrimit të lartë të SAP, qëndron në përfshirjen e acidit ferulik dhe vitaminës E në formulimin e Superba. Për shkak të vetive të jashtëzakonshme antioksiduese dhe fotoprotektive, kjo trinitet kulti përbërësish është pjesë e të gjithë serumeve C të respektuar. Megjithëse serumet e vitaminës C me shtimin e acidit ferulik dhe vitaminës E nuk ofrojnë më vete mbrojtje UVA + UVB, aplikimi i këtij serumi në mëngjes nën një produkt që përmban mbrojtje UV do të rrisë vetitë e tij mbrojtëse gjatë ekspozimit në diell.

Serumi ynë Superba C përmban përqendrime të vërtetuara klinikisht të SAP dhe ka një mjedis pH pak acid, të optimizuar nga SAP, midis 6 dhe 6,5. Ndryshe nga serumet që përmbajnë acid askorbik (i cili është një përbërës i shkëlqyer, por mund të jetë irritues për lëkurën e ndjeshme), serumet SAP me dozë të lartë janë mjaft të butë edhe për lëkurë shumë të ndjeshme dhe lëkurë me rosacea. Më tej, vitamina C rekomandohet edhe për lëkurën me funksion të dëmtuar të kapilarëve.

Tekstura e butë, delikate dhe që përthithet shpejt e Superba mundëson thithjen maksimale efikase dhe të thellë të substancave aktive. Produkti është i paketuar në një ambalazh qelqi të veçantë i cili bllokon rrezet UV, jashtëzakonisht i rëndësishëm për një produkt të tillë si serumi i vitaminës C i cili është fotosensitive. Afati i ruajtjes së produktit është gjashtë muaj në temperaturën e dhomës, ndërsa nëse ruhet në frigorifer mund të përdoret për një vit. Ky hark kohor kryesisht shënon periudhën në të cilën efikasiteti i vitaminës C në serum është në nivelin më të lartë, ndërkohë që mikrobiologjia e vetë produktit nuk vihet në dyshim.

përdorimi:

Aplikoni 4-5 pika Superba C një herë në ditë, në mënyrë ideale në mëngjes pas pastrimit dhe para mbrojtjes ditore nga dielli.

 

ANTIOXIDANTS / ANTI-AGE
SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE
FERULIC ACID
SODIUM HYALURONATE
TOCOPHERYL ACETATE
BRIGHTENING
SODIUM ASCORBYL PHOSPHATESODIUM
HYALURONATE

#Skintegra

Reviews

Nuk ka ende asnjë review!

Vetëm klientët e regjistruar në faqe të cilët e kanë blerë këtë produkt kanë mundësi të lënë review.

Bashkohu listës së pritjes Do ju njoftojmë kur produkti të jetë përsëri në gjendje. Ju lutemi lini adresën e emailit.