Duke treguar 4 rezultate

Stem Skincare
Stem Skincare – Dual Renewal
10% AHA per te larguar qelizat e vdekura tek lëkurat jo të njëtrajtshme si dhe trajton njollat e kafta
30ml

14 

Stem Skincare
Stem Skincare – Glycolic Acid
7% Acid Glicolic serum per eksfoljim te siperfaqes se lekures dhe heqjen e njollave kafe
30ml

13 

Stem Skincare
Stem Skincare – Lactic Acid
7% Acid Lactic serum per lekurat delikate
30ml

12 
Out of stock

Stem Skincare
Stem Skincare – Vitamin C
15% Vitamine C forme e paster per mbrojtje dhe ndricim te lekures nxitje te kolagjenit
30ml

15 
Bashkohu listës së pritjes Do ju njoftojmë kur produkti të jetë përsëri në gjendje. Ju lutemi lini adresën e emailit.