Duke treguar 6 rezultate

THERAMID®
A-Retinoate
Trajtuesi me i fuqishem antirrudhe me permbajtje te larte retinoidesh qe vepron direkt ne qelizat e lekures pa nevoje per konvertim
30ml

40 
Best
Seller
Out of stock

THERAMID®
AZID
Trajtim me 15% Azelaic Acid, Carnosine dhe Oatmeal koloidal
30ml

35 
Best
Seller

THERAMID®
C-TETRA E.F.
Trajtim Intensiv me 20% Vitamin C, Acid Ferulik dhe Vitamin E
30ml

35 
Best
Seller

THERAMID®
CLINICAL VITAMIN A
Trajtim me perqendrim te larte te vitamines A (Granactive Retinoid, Retinol dhe Retinal)
30ml

35 

THERAMID®
COPPER PEPTIDE
Trajtim intensiv antirrudhë me 3% Copper Peptide
30ml

45 

THERAMID®
DERMA-PEPTIDES
Trajtim me 22% Multi-Peptide
30ml

35 

Kujdesu per trupin me 25% Zbritje