Home / Shop / Produkte / Kujdesi ndaj lekures / Kujdesi ndaj Fytyres / Antirrudhe / A-Retinoate Trajtuesi me i fuqishem antirrudhe me permbajtje te larte retinoidesh qe vepron direkt ne qelizat e lekures pa nevoje per konvertim 30ml
Nëse keni nevojë të na kontaktoni ju lutemi gjeni mënyrat më poshtë...
Home / Shop / Produkte / Kujdesi ndaj lekures / Kujdesi ndaj Fytyres / Antirrudhe / A-Retinoate Trajtuesi me i fuqishem antirrudhe me permbajtje te larte retinoidesh qe vepron direkt ne qelizat e lekures pa nevoje per konvertim 30ml

A-Retinoate Trajtuesi me i fuqishem antirrudhe me permbajtje te larte retinoidesh qe vepron direkt ne qelizat e lekures pa nevoje per konvertim 30ml

34 

Zbuloni të ardhmen e kujdesit për lëkurën me trajtimin tonë më të fundit kundër plakjes, i mundësuar nga forma më aktive dhe më e disponueshme e vitaminës A – Retinyl Retinoate. Duke kombinuar në mënyrë të përsosur fuqinë e Retinyl Retinoate (perberes i vetem qe vepron direkt mbi qeliza ashtu si acidi retinoik) si dhe Retinal, ky serum vepron në një sinergji të përsosur për të dhënë efikasitet maksimal në trajtimin dhe parandalimin e shenjave të para të plakjes së lëkurës.

34 

A-RETINOATE përmban një sistem shpërndarjeje, te patentuar, për të krijuar një formë të qëndrueshme dhe shumë efektive të vitaminës A. Një molekulë hibride inovatore e formuar nga kombinimi i retinolit dhe acidit retinoik (forma me e fuqishme e retinoideve). Ky bashkim inovativ mishëron virtytet e më të mirave të të dy botëve: përfitimet superiore të retinolit pa efektet anësore të padëshiruara që zakonisht lidhen me acidin retinoik.

Fuqia e kombinuar e 0,06% Retinyl Retinoate me 0,1% Retinal përforcon efektet e tyre, duke dhënë rezultate të përshpejtuara. Së bashku, ato stimulojnë prodhimin e kolagjenit, duke reduktuar shfaqjen e linjave të holla dhe rrudhave, ndërsa promovojnë lëkurë më të fortë dhe më rinore.

Përveç këtyre përbërësve të fuqishëm, ne kemi përfshirë Sodium Retinoyl Hyaluronate, një përbërës unik i njohur për aftësinë e tij për të ofruar si përfitimet e retinoideve ashtu edhe vetitë hidratuese të acidit hialuronik me peshë të ulët molekulare. Kjo siguron që lëkura juaj jo vetëm t’i nënshtrohet ripërtëritjes, por gjithashtu të mbetet e hidratuar mirë dhe të ruajë një pamje rinore.

Një zgjidhje unike për të luftuar shenjat e plakjes dhe për të zhbllokuar potencialin e plotë të lëkurës tuaj. Përjetoni një efikasitet të pakrahasueshëm në trajtimin e shenjave ekzistuese të plakjes ose parandalimin e tyre në mënyrë proaktive.

Reviews

Nuk ka ende asnjë review!

Vetëm klientët e regjistruar në faqe të cilët e kanë blerë këtë produkt kanë mundësi të lënë review.

Kliko për Zbritjet