Home / Shop / Produkte / Kujdesi ndaj lekures / Kujdesi ndaj Fytyres / Antirrudhe / SUPER C Serum Serum per linjat e holla dhe lekure me te forte 30ml
Nëse keni nevojë të na kontaktoni ju lutemi gjeni mënyrat më poshtë...
Home / Shop / Produkte / Kujdesi ndaj lekures / Kujdesi ndaj Fytyres / Antirrudhe / SUPER C Serum Serum per linjat e holla dhe lekure me te forte 30ml

SUPER C Serum

Përqendrimi më i lartë i përbërësve kundër plakjes me sistemin më të mirë të shpërndarjes në lëkurën tuaj për të siguruar efikasitet maksimal. Ky është serumi ynë super anti-plakje, një koktej i fuqishëm, i cili ndihmon në parandalimin dhe korrigjimin e shenjave kryesore të plakjes, i bazuar në Acidin Hyaluronik, Vitaminë C dhe Acid Ellagic, i cili depërton thellë në lëkurë. Përfitoni një lëkurë me më shumë elasticitet, shkëlqim, uniformitet dhe qëndrueshmëri, vetëm me një produkt të vetëm. Bëjeni lëkurën dukshëm më të re dhe më të rivitalizuar.

20 

20 

In stock

Përqendrimi më i lartë i përbërësve kundër plakjes me sistemin më të mirë të shpërndarjes në lëkurën tuaj për të siguruar efikasitet maksimal. Ky është serumi ynë super anti-plakje, një koktej i fuqishëm, i cili ndihmon në parandalimin dhe korrigjimin e shenjave kryesore të plakjes, i bazuar në Acidin Hyaluronik, Vitaminë C dhe Acid Ellagic, i cili depërton thellë në lëkurë. Përfitoni një lëkurë me më shumë elasticitet, shkëlqim, uniformitet dhe qëndrueshmëri, vetëm me një produkt të vetëm. Bëjeni lëkurën dukshëm më të re dhe më të rivitalizuar.

Shqetësimi i lëkurës: Lëkurë me rrudha

Lloji i lëkurës: Për të gjitha llojet e lëkurës

Kur aplikohet: Në rutinën e mëngjesit dhe të mbrëmjes

Perberesit kryesore:

5% Encapsulated Hyaluronic Acid* (*0.1% Pure Hyaluronic Acid)
5% Encapsulated Vitamin C* (*0.15% Pure Vitamin C)
3% Encapsulated Ellagic Acid* (*0,1% Pure Ellagic Acid)

#TransparentLab

Reviews

Nuk ka ende asnjë review!

Vetëm klientët e regjistruar në faqe të cilët e kanë blerë këtë produkt kanë mundësi të lënë review.

Bashkohu listës së pritjes Do ju njoftojmë kur produkti të jetë përsëri në gjendje. Ju lutemi lini adresën e emailit.