Home / Shop / Produkte / Make Up / Fytyra / Foundation / DD cream Daily Defense Fondatinë (Pudër e lëngshme) me mbulim mesatar, finish natyral & SPF30 30ml
Nëse keni nevojë të na kontaktoni ju lutemi gjeni mënyrat më poshtë...
Home / Shop / Produkte / Make Up / Fytyra / Foundation / DD cream Daily Defense Fondatinë (Pudër e lëngshme) me mbulim mesatar, finish natyral & SPF30 30ml

DD cream Daily Defense

Një krem për korrigjimin e ngjyrës që garanton kujdes të plotë. I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës, ai formon një shtresë që mbron lëkurën nga faktorët e dëmshëm, si rrezet UVA ose UVB. Funksionon si një maskë kundër ndotjes por pa efekt maskimi!

18 

18 

Mbroni lëkurën tuaj duke e ushqyer atë. Ky krem për korrigjimin e ngjyrave mund të përdoret gjatë gjithë vitit, pasi mbron në mënyrë efektive lëkurën tuaj nga faktorët e jashtëm të dëmshëm, si smogu ose rrezet UV. Pigmentet e zgjedhura me kujdes me certifikatën “Ecocert” përzihen në mënyrë perfekte me lëkurën dhe garantojnë mbulim pa krijuar një efekt maske. Ajo gjithashtu hidraton lëkurën, duke ngadalësuar proceset e plakjes, duke përmirësuar dhe duke e ndriçuar lëkurën në të njëjtën kohë.

  • Krijon një shtresë në lëkurë që e mbron atë nga faktorët e dëmshëm dhe rrezet UV,
  • Ajo mbron dhe hidraton lëkurën, duke ngadalësuar proceset e plakjes,
  • Pigmentet e certifikuara Ecocert përzihen në mënyrë perfekte me lëkurën dhe garantojnë mbulim pa krijuar një efekt maske.
  • Lëkura rikthen ekuilibrin, hidratimin dhe një ton të barabartë.

 

Reviews

Nuk ka ende asnjë review!

Vetëm klientët e regjistruar në faqe të cilët e kanë blerë këtë produkt kanë mundësi të lënë review.

Bashkohu listës së pritjes Do ju njoftojmë kur produkti të jetë përsëri në gjendje. Ju lutemi lini adresën e emailit.