Home / Shop / Brande / UNA Beauty / Niche Beauty Lab / Transparent Lab / Kujdesi per syte Transparent Lab / EYE REPAIR SERUM Trajtim anti-rrudhë dhe anti-rrathë te zinj për zonën poshtë syve me 0.1% Retinol, 3% Vit C, 5% Niacinamide 15ml
Nëse keni nevojë të na kontaktoni ju lutemi gjeni mënyrat më poshtë...
Home / Shop / Brande / UNA Beauty / Niche Beauty Lab / Transparent Lab / Kujdesi per syte Transparent Lab / EYE REPAIR SERUM Trajtim anti-rrudhë dhe anti-rrathë te zinj për zonën poshtë syve me 0.1% Retinol, 3% Vit C, 5% Niacinamide 15ml

EYE REPAIR SERUM

EYE REVERSE SERUM – Trajtim antirrudhë për zonën poshtë syve

Serum I fuqishëm trajtues i zonës rreth syve me veti anti-rrudhë, veti hidratuese dhe njëtrajtesuese të ngjyrës poshtë syve (zbehje e rrathëve të zinj). Rivendos nivelet e hidratimit, stimulon sintezën e kolagjenit dhe lufton tonin e pabarabartë të lëkurës për të rikthyer pamje energjike dhe efekt mbushës në lëkurën më të hollë dhe më delikate të fytyrës, zonën e konturit të syve.

16 

16 

Out of stock

EYE REVERSE SERUM – Trajtim antirrudhë për zonën poshtë syve

Serum I fuqishëm trajtues i zonës rreth syve me veti anti-rrudhë, veti hidratuese dhe njëtrajtesuese të ngjyrës poshtë syve (zbehje e rrathëve të zinj). Rivendos nivelet e hidratimit, stimulon sintezën e kolagjenit dhe lufton tonin e pabarabartë të lëkurës për të rikthyer pamje energjike dhe efekt mbushës në lëkurën më të hollë dhe më delikate të fytyrës, zonën e konturit të syve.

Shqetësimi i lëkurës: Rrudhat, rrathët e zinj, enjtjet poshte syrit

Lloji i lëkurës: Të gjitha llojet e lëkurës

Kur aplikohet: Në rutinën e mbrëmjes. Përdorim i përditshëm

pH 5.3 – 5.8

Perberesit kryesore:

5% Niacinamide
3% Vitamin C (e inkapsuluar)
3% RevitalEyes®
0,1% Retinol

#TransparentLab

Reviews

Nuk ka ende asnjë review!

Vetëm klientët e regjistruar në faqe të cilët e kanë blerë këtë produkt kanë mundësi të lënë review.

Bashkohu listës së pritjes Do ju njoftojmë kur produkti të jetë përsëri në gjendje. Ju lutemi lini adresën e emailit.