Home / Shop / Produkte / Kujdesi ndaj lekures / Kujdesi ndaj Fytyres / Antirrudhe / DERMA-PEPTIDES Trajtim me 22% Multi-Peptide 30ml
Nëse keni nevojë të na kontaktoni ju lutemi gjeni mënyrat më poshtë...
Home / Shop / Produkte / Kujdesi ndaj lekures / Kujdesi ndaj Fytyres / Antirrudhe / DERMA-PEPTIDES Trajtim me 22% Multi-Peptide 30ml

DERMA-PEPTIDES Trajtim me 22% Multi-Peptide 30ml

35 

Serum i fuqishëm me 22% Multi-Peptide ndihmon në përmirësimin e shenjave të dukshme të plakjes duke stimuluar reagimin e lëkurës tuaj kundër uljes graduale të prodhimit të kolagjenit dhe elastinës.
Serumi Derma-Peptides u zhvillua me një kombinim unik të 10 Peptideve biomimetike me qellim për t’u shkrirë shpejt në lëkurë, për të rritur prodhimin e kolagjenit dhe elastinës dhe për të reduktuar rrudhat dhe linjat e imëta. Rezulton në lëkurë dukshëm më të lëmuar dhe me pamje më të re.

35 

Peptidet janë molekula me misionin për të transmetuar informacione për gjendjen e lëkurës. Ato janë përgjegjëse për aktivizimin e mekanizmave të riparimit dhe mbrojtjes së dermës dhe epidermës. Megjithatë, me kalimin e kohës disponueshmëria e Peptideve në lëkurë  zvogëlohet gradualisht. Kjo bën që lëkura jonë të mos reagojë më efektivisht ndaj agresioneve të agjentëve të jashtëm, duke humbur kështu aftësinë e saj natyrale për të riparuar dhe rigjeneruar veten.
Ky serum i fuqishëm me 22% Multi-Peptide ndihmon në përmirësimin e shenjave të dukshme të plakjes duke stimuluar reagimin e lëkurës tuaj kundër uljes graduale të prodhimit të kolagjenit dhe elastinës.
Serumi Derma-Peptides u zhvillua me një kombinim unik të 10 Peptideve biomimetike me qellim për t’u shkrirë shpejt në lëkurë, për të rritur prodhimin e kolagjenit dhe elastinës dhe për të reduktuar rrudhat dhe linjat e imëta. Rezulton në lëkurë dukshëm më të lëmuar dhe me pamje më të re.
Peptidet e përzgjedhura për këtë formulë janë biomimetike, që do të thotë se ato perngjajne maksimalisht me ato që gjenden në lëkurën tuaj. Kjo garanton që, pasi të përfshihen në strukturën e lëkurës, ato do të përmbushin të njëjtin funksion si ato që kanë humbur me kalimin e kohës.
  • Formuluar për trajtimin e rrudhave dhe linjave të para të mimikës
  • Trajtë emulsioni
  • Pa parfume
  • pH. 5.00 – 5.50

Si te perdoret:

Aplikojeni çdo ditë, në mëngjes dhe në mbrëmje, pas pastrimit të fytyrës. Masazhojeni butësisht me majat e gishtave derisa të përthithet plotësisht.

Perberesit kryesore:

22% PEPTIDOS
Matrixyl 3000: Një kombinim i 2 peptideve që stimulon prodhimin e kolagjenit, elastinës dhe acidit hialuronik në lëkurë.
Matrixyl Synthe 6: Një peptid që stimulon 6 përbërësit kryesorë të matricës së lëkurës: kolagjeni I, kolagjeni III, kolagjeni IV, fibronektina, acidi hialuronik dhe laminina 5. Ndihmon në rindërtimin e lëkurës nga brenda jashtë.
Matrixyl Morphomics: Një peptid i krijuar për të luftuar linjat vertikale duke ndikuar në morfologjinë e lëkurës dhe duke rigjeneruar lidhjet e lëkurës.
Munapsys: Një peptid i ngjashëm me toksina botulinum, i krijuar për të parandaluar dhe pakësuar linjat e shprehjes.
Peptidet BIO: Një kombinim i 5 peptideve të bazuara në mekanizmat e faktorit të rritjes (EGF), të cilat janë treguar në studimet In Vitro se stimulojnë rritjen e qelizave në lëkurë.
#THERAMID

Reviews

Nuk ka ende asnjë review!

Vetëm klientët e regjistruar në faqe të cilët e kanë blerë këtë produkt kanë mundësi të lënë review.

Kujdesu per trupin me 25% Zbritje