Duke treguar 5 rezultate

Best
Seller

THERAMID®
AZID
Trajtim me 15% Azelaic Acid, Carnosine dhe Oatmeal koloidal
30ml

35 
Best
Seller

THERAMID®
C-TETRA E.F.
Trajtim Intensiv me 20% Vitamin C, Acid Ferulik dhe Vitamin E
30ml

35 

THERAMID®
CERAMIDE TREATMENT
Trajtim me doze te larte Ceramidesh, Ektoine dhe Centella
30ml

35 
Best
Seller

THERAMID®
CLINICAL VITAMIN A
Trajtim me perqendrim te larte te vitamines A (Granactive Retinoid, Retinol dhe Retinal)
30ml

35 

THERAMID®
DERMA-PEPTIDES
Trajtim me 22% Multi-Peptide
30ml

35 
Bashkohu listës së pritjes Do ju njoftojmë kur produkti të jetë përsëri në gjendje. Ju lutemi lini adresën e emailit.