Home / Shop / Produkte / Make Up / Fytyra / Concealer / Nanorevit Brightening Concealer Korrektor që zbeh linjat dhe rrathët e zinj 8.5g
Nëse keni nevojë të na kontaktoni ju lutemi gjeni mënyrat më poshtë...
Home / Shop / Produkte / Make Up / Fytyra / Concealer / Nanorevit Brightening Concealer Korrektor që zbeh linjat dhe rrathët e zinj 8.5g

Nanorevit Brightening Concealer

Korrektori ndriçues shpërndan dritën, ndriçon lëkurën dhe bën që rrudhat, defektet ose shenjat e lodhjes të zhduken. Të jep përshtypjen e lëkurës së freskët dhe rrezatuese.

14 

14 

Korrektori ndriçues shpërndan dritën, ndriçon lëkurën dhe bën që rrudhat, defektet ose shenjat e lodhjes të zhduken. Të jep përshtypjen e lëkurës së freskët dhe rrezatuese.

Reviews

Nuk ka ende asnjë review!

Vetëm klientët e regjistruar në faqe të cilët e kanë blerë këtë produkt kanë mundësi të lënë review.

Bashkohu listës së pritjes Do ju njoftojmë kur produkti të jetë përsëri në gjendje. Ju lutemi lini adresën e emailit.