Home / Shop / Produkte / Kujdesi ndaj lekures / Kujdesi ndaj Fytyres / Problematika te ndryshme / PIH Sun Spot Fading Treatment Trajtimi i hiperpigmentimit post-inflamator 30ml
Nëse keni nevojë të na kontaktoni ju lutemi gjeni mënyrat më poshtë...
Home / Shop / Produkte / Kujdesi ndaj lekures / Kujdesi ndaj Fytyres / Problematika te ndryshme / PIH Sun Spot Fading Treatment Trajtimi i hiperpigmentimit post-inflamator 30ml

PIH Sun Spot Fading Treatment

A e dini se jo të gjitha njollat në lëkurë shfaqen për të njëjtën arsye? Kjo është arsyeja pse është thelbësore të identifikohet saktë lloji i njollës që duhet trajtuar. Ne në Transparent Lab jemi të parët që segmentojmë gamën e produkteve për korrigjimin e njollave dhe fokusohemi në trajtimin e tyre.
Trajtimi i zbehjes së njollave të diellit me PIH Sun Spot Fading Treatment është ideal për trajtimin e njollave të errëta që shfaqen për shkak të një mbiprodhimi të melaninës pas inflamacionit të lëkurës, dhëmbëzave, episodeve hormonale dhe ekspozimit në diell.

16 

16 

A e dini se jo të gjitha njollat në lëkurë shfaqen për të njëjtën arsye? Kjo është arsyeja pse është thelbësore të identifikohet saktë lloji i njollës që duhet trajtuar. Ne në Transparent Lab jemi të parët që segmentojmë gamën e produkteve për korrigjimin e njollave dhe fokusohemi në trajtimin e tyre.
Trajtimi i zbehjes së njollave të diellit me PIH Sun Spot Fading Treatment është ideal për trajtimin e njollave të errëta që shfaqen për shkak të një mbiprodhimi të melaninës pas inflamacionit të lëkurës, dhëmbëzave, episodeve hormonale dhe ekspozimit në diell.

Shqetësimi i lëkurës: Hiperpigmentimet

Lloji i lëkurës: Për të gjitha llojet e lëkurës

Kur aplikohet: Në rutinën e mbrëmjes

Perberesit kryesore:

5% Encapsulated Tranexamic Acid* (*0.15% Pure Tranexamic Acid)
5% Azeloglicina
5% Niacinamide
1% Encapsulated Kojic Acid* (*0.03% Pure Kojic Acid)
0,3% Luminia Granatum

#TransparentLab

Reviews

Nuk ka ende asnjë review!

Vetëm klientët e regjistruar në faqe të cilët e kanë blerë këtë produkt kanë mundësi të lënë review.

Bashkohu listës së pritjes Do ju njoftojmë kur produkti të jetë përsëri në gjendje. Ju lutemi lini adresën e emailit.