Home / Shop / Produkte / Kujdesi ndaj lekures / Kujdesi ndaj Fytyres / Lares Ujor / Rose Calming Cleanser PH 5.5 Lares i bute me uje rose 150ml
Nëse keni nevojë të na kontaktoni ju lutemi gjeni mënyrat më poshtë...
Home / Shop / Produkte / Kujdesi ndaj lekures / Kujdesi ndaj Fytyres / Lares Ujor / Rose Calming Cleanser PH 5.5 Lares i bute me uje rose 150ml

Rose Calming Cleanser PH 5.5

Një hap thelbësor në çdo rutinë të kujdesit të lëkurës. Një pastrues fytyre me një nivel pH neutral dhe më pak se 10% të surfaktantëve dhe i formuluar për të respektuar lëkurën duke hequr në mënyrë efektive papastërtitë. Një domosdoshmëri në rutinën tuaj të përditshme e bërë me ujë trëndafili dhe Centella, me veti qetësuese dhe një kombinim ushqyes të Aloe Verës, tërshërës dhe Allantoinës, për të garantuar efektivitetin e procesit të pastrimit pa ndryshuar ekuilibrin natyral të lëkurës.

14 

14 

Një hap thelbësor në çdo rutinë të kujdesit të lëkurës. Një pastrues fytyre me një nivel pH neutral dhe më pak se 10% të surfaktantëve dhe i formuluar për të respektuar lëkurën duke hequr në mënyrë efektive papastërtitë. Një domosdoshmëri në rutinën tuaj të përditshme e bërë me ujë trëndafili dhe Centella, me veti qetësuese dhe një kombinim ushqyes të Aloe Verës, tërshërës dhe Allantoinës, për të garantuar efektivitetin e procesit të pastrimit pa ndryshuar ekuilibrin natyral të lëkurës.

Shqetësimi i lëkurës: Lëkurë sensitive

Lloji i lëkurës: Të gjitha llojet e lëkurës

Kur aplikohet: Në rutinën e mëngjesit dhe të mbrëmjes

pH <5.5

Perberesit kryesore:

20% Rose Water
5% Aloe Vera
5% Centella
3% Oat Kernel
0,5% Allantoin

#TransparentLab

Reviews

Nuk ka ende asnjë review!

Vetëm klientët e regjistruar në faqe të cilët e kanë blerë këtë produkt kanë mundësi të lënë review.

Bashkohu listës së pritjes Do ju njoftojmë kur produkti të jetë përsëri në gjendje. Ju lutemi lini adresën e emailit.