Home / Shop / Produkte / Kujdesi ndaj lekures / Kujdesi ndaj Fytyres / Lares / Melt Milk Lares i lehte ne trajte xheli 200ml
Nëse keni nevojë të na kontaktoni ju lutemi gjeni mënyrat më poshtë...
Home / Shop / Produkte / Kujdesi ndaj lekures / Kujdesi ndaj Fytyres / Lares / Melt Milk Lares i lehte ne trajte xheli 200ml

Melt Milk Lares i lehte ne trajte xheli 200ml

18 

Skintegra Melt Milk është një qumësht transparent për pastrimin e fytyrës dhe pastrues make-up, i cili vjen në një formë unike teknologjike, që i ngjan një xhel.

18 

Out of stock

Ndryshe nga një qumësht pastrues klasik që lë një shtresë dhe mund të bllokojë poret, qumështi i shkrirë është ideal për lëkurë të ndjeshme, të dehidratuar të prirur ndaj poreve të bllokuara. Pasi të jetë shpëlarë plotësisht, qumështi i shkrirë lë një ndjenjë të këndshme në lëkurë. Meqenëse Melt Milk është një produkt hibrid midis një xheli dhe një pastruesi paraprak, ai është i gjithanshëm dhe mund të përdoret si hapi i parë ose i dytë i rutinës suaj të pastrimit – ose si një pastrues i pavarur.

Qumështi i shkrirë është i pasur me përbërës hidratues dhe qetësues siç janë proteinat e hidrolizuara të tërshërës dhe fermentet probiotike që mbrojnë funksionin pengues të lëkurës. Gjithashtu, ne kemi mbrojtur përbërësit me një proces të veçantë prodhimi.

Teksturë unike

Qumështi i shkrirë ka një teksturë që nuk e keni provuar kurrë më parë. Ky qumësht transparent vjen në një formë teknologjike të një xheli të lëngshëm që është i këndshëm për lëkurën dhe shumë i lehtë, edhe për llojet e ndjeshme. Ka një efekt pak ftohës dhe për këtë arsye është ideal për lëkurën e ndjeshme dhe të prirur ndaj inflamacionit.

Teknologjia e prodhimit që ruan përbërësit

Qumështi i shkrirë prodhohet duke përdorur një proces të posaçëm të ftohtë që ruan efikasitetin maksimal të përbërësve cilësorë (si fermentet probiotike), duke qenë gjithashtu efikas energjetik, gjë që e bën formulimin një opsion ekologjik në vetë procesin e prodhimit. Ashtu si me të gjithë pastruesit tanë, paketimi është plotësisht i riciklueshëm.

Produkti është pH i optimizuar dhe i formuluar pa parfum, alkool të denatyruar, aroma sintetike, ngjyra dhe irritues të tjerë.

#Skintegra

Reviews

Nuk ka ende asnjë review!

Vetëm klientët e regjistruar në faqe të cilët e kanë blerë këtë produkt kanë mundësi të lënë review.