Duke treguar 6 rezultate

Best
Seller

Geek & Gorgeous
HA 5 Light
Ac. Hialuronik

Serum hidratues me 5 forma te Ac. Hialuronik
30ml

12 

Geek & Gorgeous
HA 5 Rich
Ac. Hialuronik

Serum hidratues me 5 forma te Ac. Hialuronik
30ml

12 
Best
Seller
Out of stock

Geek & Gorgeous
Happier Barrier
Hidratues

Kreme hidratues dhe ushqyes me 0.1% Ceramide per lekura qe anojne nga e thata
50ml

14 
Best
Seller

Geek & Gorgeous
Hydration Station
Hidratues

Kreme hidratues dhe ushqyes me 6% Glicerine + Ectoine per lekura qe anojne nga e yndyrshmja
50ml

13 

Geek & Gorgeous
Liquid Hydration
Toner

Toner hidratues dhe qetesues me 5% Pantenol
110ml

10 

Geek & Gorgeous
Mini Liquid Hydration
Toner hidratues dhe qetesues me 5% Pantenol
50ml