Duke treguar 5 rezultate

Paese Makeup
Creamy Highlighter
Highlighter kremoz që i dhuron lëkurë shkëlqim dhe pamje të shëndetshme
4g

14 

Paese Makeup
Paese minerals Mineral highlighter
Highlighter që jep shkëlqim dhe jetë dhe në lëkurat më të ndjeshme
6g

17 

Paese Makeup
Self Glow Highlighter
Ndricimi ideal i lëkurës me formulë wet/dry
6g

18 
Body
Bronzed
Opal

Paese Makeup
Wonder Glow Liquid Highlighter
Highlighter liquid për shkëlqim intensiv falë "Pearl Powder"
20ml

22 

Paese Makeup
Wonder Loose Highlighter
Highlighter ndriçues në trajtë pluhuri
3.5g

10 
Bashkohu listës së pritjes Do ju njoftojmë kur produkti të jetë përsëri në gjendje. Ju lutemi lini adresën e emailit.